Geliyoo'dan bir yenilik daha

Geliyoo'dan bir yenilik daha

Türkiye'de bir çok başarılı çalışmaya imza atan Türkiye'nin en sevilen arama motoru haline gelen ve sosyal sorumluluk projeleri ile de adından oldukça söz ettiren Geliyoo yine bir ilke imza atıyor.

Türkiye'nin Geliyoo Spider ile ilk arama motoru örümceklerine sahip olan "Geliyoo" şimdide Geliyoo Browser'ı yani (İnternet Tarayıcısı) ile Google Chrome, Explorer, Mozilla Firefox ve daha bir çok arama motoru ve firmanın sahip olduğu bir sistem ile teknoloji dünyasına dahil oluyor.

Diğer browserlardan %4.4 oranında daha hızlı ve henüz hayatımıza dahil olmamış bir bir teknoloji altapısı ile geliştirilen Geliyoo Browser Semantic Web ve Web 3.0 teknoloji altyapısı ile hazırlanıyor.

Geliyoo Browser'da kullanılan teknoloji ve veritabanı altyapısı halen geliştirilmekte olan bir sisteme bağlı. Bu sistem Semantic Web ve Web 3.0 konularında bir çok çalışma ve profesyonel bilgi birikime sahip Franz Inc. Adlı kuruluş. Franz Firmasına ait Allegro Graph Web 3.0 , AGWebViev Browser Server , Gruff RDF Browser sistemlerinin yani sıra Oracle Server, Java Teknolojileri ve daha bir çok altyapı ile bir arada oluşturuluyor.