
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan, Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün, sağlık kontrolü için sabah saatlerinde, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.
Gözaltına alınan Yurt Atayün: Arkadan kelepçelediler İZLE
"TESLİM OLDUK, ARKADAN KELEPÇELEDİLER"
Atayün, elleri arkadan kelepçeli şekilde polis aracından indirildikten sonra hastaneye girdi. Yurt Atayün bu sırada, "Teslim olduk arkadan kelepçelediler. Tamamen siyasi..." dedi.
Sağlık kontrolünden geçirilen Atayün, daha sonra polis aracıyla emniyete götürüldü. Diğer yandan, gözaltına alınanlar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık kontrolüne getirilmeye devam ediyor.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.