Gülben Ergen Erhan Çelik'in annesiyle tanıştı

Gülben Ergen Erhan Çelik'in annesiyle tanıştı

Gülben Ergen, Anneler Günü'nden bir gün önce 10 Mayıs günü Çelik'in anne ve babasının Ankara Polatlı Hürriyet Caddesinde sinemaların yanındaki evlerine giderek el öptü.

GÜLBEN AİLEYE GİRDİ

Akşam'da yer alan habere göre, Tanınmamak için, tebdil-i kıyafet giyen ve gözlük takan Gülben Ergen, Erhan Çelik'in ailesinin evinde 2 saat kaldı. Ergen böylece aileye girmiş oldu.

DEDİKODULAR NE ZAMAN ALEVLENDİ?

Gülben Ergen'in Show Tv'de program yapmak için görüşmelerde bulunduğu dönemde aşk dedikoduları alevlenmişti. Erhan Çelik ise Twitter sayfasından ünlü şarkıcı ile aşk yaşadığı yönündeki dedikoduları yalanlamıştı.

Çelik iddia ile ilgili şunları yazmıştı: ''Habercilik mesleğimi yürüttüğüm Show TV'de özenle işimi yaptığım bu dönemde hakkımda maksatlı çıkarılan haberler asılsızdır.''

"ŞAHDAMARIMSIN"

Gülben Ergen 2011 yılında TRT'de ekrana gelen ve kendi adını taşıyan programında Erhan Çelik'i konuk olarak ağırlamıştı. İkili, Van depremi sonrası başlatılan 'Evim Evindir Van' kampanyasını değerlendirmişti.

Mustafa Erdoğan ile boşanma davası sürdüğü sırada başka bir isimle aşk iddiaları gündeme gelen Gülben Ergen, cep telefonuyla bir başkasına mesaj atarken yakalanmıştı. Hatta gazetecilerin görüntülediği mesaja göre Ergen, başka bir kişiye ''şahdamarımsın'' diyordu.

AJDAR'IN ŞARKISINA KONU OLAN AŞK

Erhan Çelik'le aşk iddiasının ortaya çıkmasıyla birlikte ''şahdamarımsın'' mesajının da Çelik'e atıldığı ileri sürülmüştü. Hatta bu aşk Ajdar'ın da şarkısına konu olmuştu.

Gülben Ergen Erhan Çelik'in annesiyle tanıştı