Baba Ergenekon'dan oğlu FETÖ'den tutuklandı

w

Emekli Albay Cemal Gökçeoğlu, Ergenekon'dan 3 yıl tutuklu kaldı. Baba çıktı ancak bu kez oğlu Yüzbaşı Caner Gökçeoğlu darbe girişiminde rol aldığı iddiasıyla tutuklandı. Savunmayı üstlenen avukat da Ergenekon’dan 4 yıl yatan Serdar Öztürk.

"BİZİ ÖLDÜRECEKLER"

15 Temmuz'da harekât merkezindeki Caner Gökçeoğlu, ifadesine göre ‘Darbecilerin kendilerini sinek gibi öldüreceğini’ düşündü, çünkü hiçbirinin silahı yoktu. Sabaha kadar harekât merkezinde kilitli kalan Caner Gökçeoğlu ve yanındaki askerler, 16 Temmuz’da gözaltına alındı. 24 Temmuz’da ise FETÖ mensubu ve darbeci olduğu iddiasıyla tutuklanarak Sincan Cezaevi’ne gönderildi.

Baba Ergenekon'dan oğlu FETÖ'den tutuklandı

BABASI 3 YIL CEZAEVİNDE

Gökçeoğlu’nun babası emekli Albay Cemal Gökçeoğlu, Ergenekon operasyonları kapsamında ‘İnternet Andıcı’ soruşturması kapsamında hakkında dava açılan ve tutuklanan 22 kişinden biriydi. Bu soruşturma kapsamında dönemin Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ da tutuklanmıştı. 3 yılı aşkın süre cezaevinde kalan Cemal Gökçeoğlu ‘Ergenekon örgütü üyesi’ olduğu gerekçesiyle de 7 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

13 AĞUSTOS'TA EVLENECEKTİ

Yüzbaşı Caner Gökçeoğlu tutuklanmasaydı 13 Ağustos’ta evlenecekti. Düğün davetiyelerini bile bastırmışlardı.