
Uşak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınan, soruşturma izni verilen ve bir süredir aranan Cumhuriyet Savcısı Akif Özgün'ün kent merkezinde görüldüğü ihbarı üzerine operasyon düzenledi.
YAKALANMASI İÇİN ÖZEL EKİP KURULMUŞTU
Gözaltına alınan Özgün, sağlık kontrolünden geçirildikten ve sorgusu yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. 18 gündür aranan Özgün'ün yakalanması için emniyette özel ekip kurulmuştu. Özgün'ün üzerinde 370 lira para ve bir otobüs bileti bulundu.
15 TEREBAYTLIK ÖZEL VERİ DEPOLAMA CİHAZLARI BULUNDU
Savcının adliyedeki odasında yapılan aramada da biri 12, diğeri 3 olmak üzere toplam 15 terabaytlık özel veri depolama cihazı bulundu. Cihazlar incelenmek üzere Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi.
ÖZEL İNTERNET AĞI
Özgün'ün, network ağları ile cihazlardan veri toplamak için adliyedeki odasına özel internet hattı çektiği öğrenildi.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.