
Silifke Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Amirliği (KOM) ekiplerince FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
16 TUTUKLAMA
Mahkeme, FETÖ’nün “himmet imamlarından” olduğu öne sürülen İlhan T’nin de aralarında bulunduğu 16 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Hakimlik, 4 kişiyi ise adli kontrol hükümleri uygulayarak serbest bıraktı.
Tutuklananların arasında eski Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, turizmci, iş adamları ve meclis üyesinin de bulunduğu bildirildi. Silifke’de Fetullahçı Terör Örgütü ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilen 1’i komiser olmak üzere toplam 23 polisin de görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.