DHA

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli forması giyen 27 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'i kiralık olarak kadrosuna katıyor..

Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a geldi.

Taraftarları selamladı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den kalkan özel uçakla saat 19.45 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'na ailesiyle gelen 27 yaşındaki kanat oyuncusunu, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ve kulüp yetkilileri ile bir grup sarı-lacivertli taraftar karşıladı.

Taraftarları selamlayan Fransız futbolcu, daha sonra ailesiyle özel bir araca binerek havalimanından ayrıldı.

Sezon performansı

Futbola, Fransa alt lig ekiplerinden AC Boulogne-Billancourt Jugend'de başlayan hücum oyuncusu Saint-Etienne, Monaco, Hannover, Bastia, Nice, Newcastle ve Al-Ahli formasını terletti.

Tecrübeli futbolcu, geçen sezon Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 30 maça çıkarken 4 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

Kulüpten yapılan açıklama

Sarı-lacivertli kulüpten KAP’a yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel futbolcu Allan Irenee Saint-Maximin'in geçici transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Al-Ahli ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)