Spor müsabakaları ülke genelinde ertelendi

Türkiye güne Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremle uyandı.

Bakan Kasapoğlu duyurdu

Birçok vatandaşımızın enkaz altında kaldığı elim olay sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonlarının ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğunu açıkladı.

"Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. İlgili tüm birimlerimiz, AFAD koordinasyonunda teyakkuz halindedir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

"Oynanması planlanan tüm müsabakalar ileri bir tarihe ertelenmiştir"

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu can kayıplarımızın, yaralıların olması ve devam eden arama kurtarma çalışmaları nedeniyle; 6 Şubat Pazartesi (bugün) Süper Lig'de Ümraniyespor - Adana Demirspor A.Ş., Fenerbahçe A.Ş. - Konyaspor, Giresunspor - Kayserispor, 1. Lig'de Eyüpspor - Bodrumspor A.Ş. karşılaşmaları ile TFF 2. Lig'de 8 Şubat Çarşamba günü oynanması planlanan tüm müsabakalar ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız."