
Ezel dizisinin Ramiz dayısı Tuncel Kurtiz, internetteki fotoğraflarının üzerine belden aşağı espriler yazarak yayınlayanlara karşı hukuk mücadelesi başlatacak.
Fotoğraflarının üzerine balon içine yerleştirilmiş esprilere öfke saçan Kurtiz, "Herkes saygılı olacak" diyerek tepki gösterdi. Dizide her sözü olay olan 74 yaşındaki Kurtiz, eklemeyle oluşturulmuş ve kendisini alaya alan fotoğrafların Facebook sayfalarında yayınlanmasına çok sinirlendiği için dava açmaya hazırlanıyor.
SİLİNMESİNİ İSTİYOR
Tuncel Kurtiz, "51. sanat yılını kutlayan 74 yaşındaki bir sanatçının görmemesi gereken bir muamele" ve "Marka değerini düşürür" düşünceleriyle söz konusu fotoğrafları oluşturanlara ve Facebook sayfalarında yayınlayanlara karşı hukuk mücadelesi başlatacak. Kurtiz, rahatsız olduğu fotoğrafların kimler tarafından oluşturulduğunun belirlenmesi için çalışırken söz konusu fotoğrafların Facebook sayfalarından silinmesi için dava açacak.
Daha Fazla Yorum Yükle
0 Yorum Yapılmış