Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      DHA

      Trafikte tehlikeli hareketler hata affetmiyor..

      Özellikle gençlerin sosyal medyada paylaşmak için yaptıkları büyük facialara yol açıyor.

      İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Yakuplu Mahallesi Ambarlı Liman Yolu Caddesi'nde seyir halindeki otomobilin sürücüsü 21 yaşındaki Ediz Ç., makas atarak hızla ilerlediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

      2 ölü 1 yaralı

      Kontrolden çıkan otomobil önce bariyerlere, ardından aynı istikamette seyir halindeki tıra arkadan çarptı.

      Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ediz Ç. ve yan koltuğunda bulunan arkadaşı 18 yaşındaki Mehmet Can G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

      Kimlik bilgilerine henüz ulaşılamayan arka koltukta bulunan diğer genç ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ameliyata alındığı öğrenildi.

      Tır sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaşanan kaza anı ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

      Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)