Ankara'da feci kaza
İHA

Ankara'nın Çankaya İlçesi Malazgirt Mahallesi 929 Caddesi'nde otomobil sürücüsü İbrahim C. direksiyon hakimiyetini kaybederek moto kurye Ahmet Rüştü Bayar'ın kullandığı motosiklete çarptı.

ARACIN ÇARPTIĞI MOTO KURYE HAYATINI KAYBETTİ

Çarpma sonucunda otomobil savrularak, yol kenarındaki apartmanın duvarına çarptı. Kazada sürücü İbrahim C. ve motokurye Ahmet Rüştü Bayar yaralandı.

ARAÇ SAHİBİ DE HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla 29 Mayıs Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Ahmet Rüştü Bayar, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Ankara'da otomobilin çarptığı motokurye hayatını kaybetti ViDEO

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsünün ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Emniyet ekipleri ise olayın ardından kazayla ilgili soruşturma başlattı.

OKUL HARÇLIĞINI ÇIKARMAK İÇİNDE İŞE BAŞLADIĞI ÖĞRENİLDİ

Motokurye Ahmet Rüştü Bayar'ın, Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olduğu ve okul harçlığını çıkarmak için bir süre önce çalışmaya başladığı öğrenildi.

CENAZE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAĞA VERİLDİ

Bayar için memleketi Çankırı’nın Çerkeş ilçesi Türbaşı köyünde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Bayar’ın iş yerinden ve üniversiteden arkadaşları ile yakınları katıldı.

Cenazede gözyaşı döken acılı anneyi de Bayar'ın arkadaşları teskin etmeye çalıştı. Ahmet Rüştü Bayar'ın cenazesi, öğle vakti kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

Ankara'da feci kaza

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)