Antalya'da kırmızı ışık ihlali yapan motosikletli hayatını kaybetti
İHA

Antalya'nın Kepez ilçesi Aydoğmuş Mahallesi General Hulusi Sayın Caddesi ile Süleyman Demiral Bulvarı kavşağında 19 yaşındaki Ahmet Muhammet Demir'in kullandığı motosiklet, kırmızı ışık ihlali yaptı.

Motosiklet bu sırada yoldan geçmekte olan Hazan E.'nin kullandığı araca çarparak savruldu.

Kazada motosiklet sürücüsü Ahmet Muhammet Demir ağır yaralandı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kazada yaralanan ve ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan motosiklet sürücüsü Demir ile otomobilde bulunan Eymen E. ve Ardem E. hastaneye kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ağır yaralanan ve 2,31 promil alkollü olduğu tespit edilen motosiklet sürücüsü Ahmet Muhammet Demir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Diğer yaralılar Eymen E. ve Ardem E.'nin ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden gencin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

KAZA ANI VE SONRASINDA YAŞANANLAR KAMERADA

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, kaza sonrası yaşananlar ise cep telefonu kameralarınca kaydedildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde motosiklet sürücüsünün ışık sisteminde dönüş yapan araca çarptığı ve sonrasında vatandaşların yardıma koştuğu anlar yer aldı.

Çevredekiler tarafından kaydedilen cep telefonu görüntülerinde ise 112 ekiplerinin ağır yaralı motosiklet sürücüsü Ahmet Muhammet Demir'e müdahale anları yer aldı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Öte yandan Demir'in cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere Gündoğmuş'a götürüldü.

Demir'in, Akdeniz Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Bölümü'nde okuduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)