İHA

Burdur'da ticari araç ile sokaklarda ava çıkan 4 hırsız, Bucak ilçesinde 2709 Sokak'ta Y.Y. isimli şahsa ait elektrikli motosiklet ve elektrikli bisikleti çaldı.

Bununla yetinmeyen hırsızlar, bu defa merkeze bağlı Bağlar Mahallesi üzerinde Ü.Ö.'ye ait elektrikli motosiklet ve ardından Cemil Mahallesi 42030 Sokak üzerinde bulunan T.Y.'ye ait elektrikli motosikleti çaldı.

GÜVENLİK KAMERASINDAN BULUNDULAR

İl Emniyet ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, art arda gelen ihbarları üzerine harekete geçti.

Yapılan güvenlik kamerası ve KGYS kameraları incelmeleri sonucunda olayı gerçekleştirenlerin ticari araç ile Antalya'dan Burdur'a gelen M.Y. (28), R.B. (33), İ.K. (17) ve T.G. (16) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

ÇALDIKLARI EŞYALAR İLE YAKALANDILAR

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya'da yapılan operasyonda 4 şüpheli, çaldıkları elektrikli motosiklet ve bisikletler ile yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bucak Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalınan elektrikli motosiklet ve bisikletler sahiplerine teslim edilirken tutuklanan 4 zanlının da hırsızlık ve diğer suçlardan çok sayıda kaydının olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)