İHA

Burdur'daki kavgadan acı haber geldi..

28 Haziran gecesi saat 00.30 sıralarında Yeşilova ilçesinde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki M.Y. isimli şahıs evde oturduğu esnada, sokakta babası R.Y. ve kardeşi H.A.Y.'nin aralarında husumet bulunan Volkan Korkmaz ve babası M.K. ile ettiğini görünce evden aldığı bıçak ile kavgaya dahil oldu.

4 yerinden bıçaklandı

Çıkan kavgada Volkan Korkmaz 4 farklı yerinden bıçaklanırken kavgayı ayırmak isteyen Volkan Korkmaz'ın arkadaşı B.T. de bacak bölgesinden bıçaklanarak yaralandı.

Çevredekilerin 122 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı yatıştırırken sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla önce Yeşilova Devlet Hastanesi'ne daha sonra da Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Aldığı bıçak darbeleri ile çok fazla kan kaybeden ve durumu ağır olan Volkan Korkmaz'ın ameliyat sonrası yoğuna bakımda tedavi altındayken durumu kötüleşince buradan da Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında olan Volkan Korkmaz, olaydan 3 gün sonra doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Saldırganlar tutuklandı

Öte yandan, V.K. ve B.T.'yi bıçaklayan M.Y. polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkeme tarafından kasten öldürmeye teşebbüs ve kasten yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)