İHA

Gemlik Devlet Hastanesi'nden 80 yaşındaki bir hastayı Bursa Şehir Hastanesi'ne nakleden ambulans, trafikte hız kazanmak için emniyet şeridini kullanmaya başladı. Bu sırada, dinlenme tesislerinden ana yola çıkan S.Y. yönetimindeki 16 YK plakalı lüks otomobil, ambulansın peşine takıldı.

Ambulans şoförü Muhammet Ali K. (26) ile lüks araç sürücüsü arasında yolda gerginlik yaşandı. İddiaya göre, ambulans şoförü sert sözler sarf edince S.Y., aracını ambulansın önüne çekip çocuklarıyla birlikte araçtan indi.

AMBULANS ŞOFÖRÜNÜN ÜZERİNE YÜRÜYÜP DARBETTİLER

İddiaya göre, S.Y. ve yanındaki kişiler, ambulans şoförü ve sağlık görevlileriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesiyle S.Y.'nin 22 yaşındaki oğlu M.Y., ambulans şoförü Muhammet Ali K.'ya kendisini ittiği gerekçesiyle iki kez yumruk attı. Babası ise oğlunu olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı.

İKİ TARAF DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Yumruk darbeleriyle dudağı patlayan Muhammet Ali K.'ya ilk müdahale, bizzat kullandığı ambulansta yapıldı. Daha sonra hastaneye götürülen şoförün dudağına 12 dikiş atıldı. Tedavisinin ardından karakola giderek şahıslardan şikayetçi olan Muhammet Ali K.'nın ardından, karşı taraf da kendilerine hakaret edildiğini öne sürerek şikayette bulundu. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)