İHA

Fatih Mahallesi’nde yalnız yaşayan Nuriye K., sokakta oynayan çocukların üzerine sıcak çorba ve su dökerek tüm mahalleliyi huzursuz ediyor.

Çevresindeki herkesle sorun yaşayan yaşlı kadın, apartmanda bir daireye misafirliğe gelen çocukların sesinden rahatsız oldu ve yine bıçağını alarak insanların üzerine yürüdü.

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

Çocukların ailelerinin tepki göstermesi üzerine başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya döndü. Elinde bıçağıyla evinin kapısına çıkan kadın, komşularını da tehdit etti.

Apartmanda bulunan bir kişi, o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti.

“Her gün benzer şeyler yaşanıyor”

Nuriye K. ile aynı apartmanda yaşayan Yasin Yekin, "Karşı komşumuz yaşlı teyze. Çocuklar parka giderken ayakkabılarını giyerken teyze bağırmış, çağırmış çekmiş. Çocuklar 5-7-8 yaşlarındaki çocukların üzerine yürümüş. Eşim ve evdeki misafirler, teyzeye tepki göstermişler. Teyze genelde böyle şeyler yapıyor. Kimin çocuğu olursa olsun mahallede ses olmasını istemiyor.

Hemen hemen her gün benzer şeyler yaşanıyor. Sokakta çocukların oynamasına izin vermiyor. Çocukların psikolojisini bozuyor. Çorba döküyor, su döküyor, taş atıyor." ifadelerini kullandı.

“Psikolojik rahatsızlığı var”

Nuriye K.’nin sürekli çocuklara saldırdığına şahit olan mahalle sakini Müjdat Çelebi ise "Sürekli oluyor. Psikolojik rahatsızlığı var. Sürekli sağa sola saldırıyor. Sokakta çocukları oynatmıyor. Kimseye huzur vermiyor, defalarca polis çağırdık. Geliyor, yaşlı diye bir şey yapmıyor. Çoluğumuz çocuğumuz var sürekli elinde bıçak sağa sola saldırıyor." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)