DHA

İstanbul akşam saatlerinde kurşun sesleriyle inledi...

Sultanbeyli'nin Hasanpaşa Mahallesi üzerinde market işleten Engin B., aynı caddede başka bir marketi işleten Aytaç Ağbaba'nın dükkanına gitti.

"DÜŞÜK FİYATA ÜRÜN SATIYORSUN" KAVGASI

Engin B., komşu dükkan sahibi Ağbaba'nın 1 TL indirimli ekmek sattığını öne sürerek tartışmaya başladı.

Tartışma üzerine Engin B. yanında bulunan silahla Aytaç Ağbaba'ya ateş etti.

BABA VE KIZINI KURŞUNLADI

Bu sırada Aytaç Ağbaba ve yanındaki kızı Berivan Ağbaba ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

7 KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ

Sağlık ekipleri, vücuduna 7 kurşun isabet eden Aytaç Ağbaba'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan kızı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Berivan Ağbaba, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Saldırıyı gerçekleştiren Engin B. ise polisin çalışmasıyla kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"BENİM MÜŞTERİLERİMİ ÇEKİYORSUN DEMİŞ"

Aile yakını Osman Çimen, "Ürünleri daha uyguna satıyor diye arka sokaktaki komşusu gelmiş. 'Neden ucuza mal veriyorsun? Benim müşterilerimi çekiyorsun' diye bir tartışma olmuş.

İnsanlar kavgayı ayırmış ama daha sonra cinayeti işleyen vatandaş silahını alıp geliyor vuruyor. İkisini de kaybettik" dedi.

Nurettin Turan isimli bir vatandaş ise, "Aytaç Ağbaba kendi köylüm, burada da yakın oturuyoruz. E.B. ile de aynı yerde oturuyoruz. Ben yatıyordum, saat 12'ye geliyordu. Kurşun sesleri geldi. Bir şarjör boşaltmış. Biz gittik, sokak üzerinde polis doluydu. Ambulans gelip götürmüş" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)