İHA

İstanbul'da mide bulandıran olay...

Sapık partiler düzenleyerek, görüntülerini sosyal medya üzerinden yayınlayan sapıklar, polis takibine takıldı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, internet sitesi üzerinden Tolga T., Laden S., isimli şahısların cinsel içerikli müstehcen partiler düzenlediklerini tespit etti.

BİLETLERİ 250 LİRADAN SATTILAR

Ekipler, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçti.

Yapılan çalışmalarda Tolga T., Laden S., isimli şahıslar tarafından organize edilen partilerin biletlerinin 250 liradan internet üzerinden satışa çıkarıldığı belirlendi.

BASKIN YAPILDI

Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 20 Ekim tarihinde, Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi'nde bulunan bir gece kulübüne baskın yapıldı.

Polis ekipleri tarafından yapılan baskın esnasında içeride parti olduğu ve partide hayasızca ve müstehcen hareketler sergilendiği tespit edildi.

KÖLE YAPIP KIRBAÇLADILAR

Polis ekiplerinin bir kadını demir kafesten çıkardığı görülürken, “köle” durumundaki bir şahsın da katılımcılar tarafından kırbaçlandığı belirlendi.

Çok sayıda cinsel içerikli materyale el konuldu. Baskında gece kulübü işletmecisinin de aralarında bulunduğu 32 kişi gözaltına alındı.

8 TUTUKLAMA

Gözaltına alınan şahıslardan ifadesi alınan 23’ü serbest bırakılırken, gece kulübü sahibi ve partiyi organize edenler olmak üzere 9 şüpheli şahıs, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gece kulübü sahibi bir kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 8 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BASKIN ANI KAMERADA

Öte yandan gece kulübüne yapılan baskın anı ise polis kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)