
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri, kimyasal maddelerden sentetik uyuşturucu üretip piyasaya süren şüpheliler için çalışma başlattı.
Harekete geçen ekipler, kent merkezinde ve Pınarbaşı ilçesinde 2 depoya eş zamanlı operasyon düzenledi.
2 TON KİMYASAL MADDE ELE GEÇİRİLDİ
Eğitimli köpekler "Athena" ve "Jack"in de kullanıldığı aramalarda metamfetamin imalatında kullanılan yaklaşık 2 ton kimyasal madde ile çok sayıda laboratuvar malzemesi ve 2 terazi ele geçirildi.
7 ŞÜPHELİYE GÖZALTI
Operasyonda gözaltına alınan E.T. ve M.Ö. sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
Şüphelilerin verdiği bilgi doğrultusunda operasyonu genişleten ekipler; İ.K, R.D, İ.E, S.A. ve M.G'yi de yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.K, R.D, İ.E, S.A. ve M.G. sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.
Kayseri'de uyuşturucu imalatında kullanılan 2 ton kimyasal madde ele geçirildi VİDEO
Daha Fazla Yorum Yükle
0 Yorum Yapılmış