Samsun'da kadın tacizcisine tutuklama kararı
DHA

Samsun'un Atakum ilçesinde yürüyen Yasemin Ç. (23) ile Deniz Ü. (21) kaldırımda yürüdüğü sırada yanlarına bir araç yaklaştı.

Aracın camını açan sürücü Selahattin Kara (20), ‘Arabaya binin’ dedi.

Yasemin Ç. ile Deniz Ü. reddedince Selahattin Kara, otomobiliyle sokak üzerinden karşıya geçen iki kadına geri manevra yapıp çarptı.

TACİZ EDEMEYİNCE ARAÇLA ÇARPTI

Olayı gören 3 kişinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı iki kadın, özel bir hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından taburcu edilen iki kadın, polise gidip, şikayette bulundu

Deniz Ü. ifadesinde, “Camı açıp bize doğru arabaya binin dedi. Kabul etmeyip tersledik. Biz karşıdan karşıya geçerken geri manevra yapıp arkadaşım ve bana çarptı. Ben omzumdan, arkadaşım da bacağından yaralandı. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim” dedi.

"ARABASINA BİNMEYİNCE SİNİRLENİP ÇARPTI"

Yasemin Ç. ise ifadesinde, “Bir sokak ötede başka bir kadını bırakıp yanımıza geldi. Arabaya binmemizi istedi, kabul etmedik ve onu tersledik. Karşıdan karşıya geçerken bize çarptı. İkimiz de yaralandık. Kendisi bize araca bin diyerek sarkıntılık yaptı. Binmeyince bize sinirlendi ve bilerek bize çarptı. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim” diye konuştu.

İDDİALARI REDDETTİ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheliyi yakalayarak ‘cinsel taciz’ ve ‘kasten yaralama’ suçlamasıyla gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Selahattin Kara ifadesinde, “Bir erkek arkadaşımı bırakacağım sırada camım açıktı ve iki kız bir şeyler söyledi. Aracımı durdurdum geri vitesle yanlarına döndüm, anlayamadığım ve ne olduğunu sordum. Bana doğru bir şeyler söylediler ama ne dediklerini anlamadım müzik sesinden dolayı.

Konuşmalarını dinlemeyip, yoluma devam ettim. Arkadaşımı indirdikten sonra yine aynı sokak üzerinde yürüyorlardı ama ben durmadan devam ettim. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum” dedi.

TUTUKLANDI

Selahattin Kara, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)