Şanlıurfa’da iki cinayetin zanlısı saklandığı kümeste yakalandı
İHA

Şanlıurfa'da, borç aldığı Aziz Yıldız ile miras yüzünden ağabeyi Fethi Yaşar’ı öldürdüğü iddiasıyla aranan İhsan Yaşar, yakalandı.

Kentte 25 Haziran 2018 yılında Atatürk Baraj gölünde sulara gömülen otomobilde, Aziz Yıldız (45) başından tabancayla vurulmuş olarak bulundu.

3 Mayıs 2020'de Bozova’ya bağlı Çatak Mahallesi’nde gölet kenarında tabancayla vurulmuş Fethi Yaşar'ın (60) cesedi bulundu.

İKİ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, her iki cinayetin failinin Fethi Yaşar'ın kardeşi İhsan Yıldız olduğunu belirledi.

Şanlıurfa’da iki cinayetin zanlısı saklandığı kümeste yakalandı

KUŞ KÜMESİNDE YAKALANDI

Özel ekip, şüpheli İhsan Yaşar’ın gizlendiği evi belirledi.

Adrese operasyon düzenleyen ekipler, borç aldığı Aziz Yıldız ile miras yüzünden ağabeyi Fethi Yaşar’ı öldüren cinayet şüphelisi İhsan Yaşar’ı kuş kümesinde sahte kimlik ve tabancayla yakaladı.

Şanlıurfa’da iki cinayetin zanlısı saklandığı kümeste yakalandı

BİR KARDEŞİNİ DAHA ÖLDÜRMEYİ PLANLIYORMUŞ

Gözaltına alınarak İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen İhsan Yaşar’ın bir başka kardeşini de öldürmeyi planladığı ortaya çıktı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından 2 ayrı cinayetle ilgili 'Tasarlayarak canavarca hisle adam öldürme', 'Tehdit' ve 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa’da çifte cinayein şüphelisi kümeste yakalandı -2

Şanlıurfa’da çifte cinayein şüphelisi kümeste yakalandı -3

Şanlıurfa’da çifte cinayein şüphelisi kümeste yakalandı -4

Şanlıurfa’da çifte cinayein şüphelisi kümeste yakalandı -5

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)