Adana'da 3 kadın, 360 bin TL'lik ziynet eşyası çaldı

9'uncu kattaki apartman dairesine giren 3 kadın hırsız, 360 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldı. Kadınların apartmana giriş anları ve hırsızlıktan sonra rahatlıkla olay yerinden ayrılmaları da güvenlik kamerasına yansıdı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı.

Yüzlerini eşarp ile gizleyen 3 kadın, bir apartmanın önüne geldi ve tek tek zilleri çalarak hangi dairenin boş olduğunu tespit etmeye çalıştı.

9'uncu kattaki 20 yaşındaki Halil İbrahim D.'ye ait daireden ses gelmeyince hırsızlar, kilitli olmayan kapının dilini açarak içeri girdi.

Daireye giren kadınlar, yatak odasında anahtarı üzerinde bulunan çelik kasadaki 360 bin TL değerinde ziynet eşyasını kolayca çalarak kaçtı.

Saklandığı yerde enselendi

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, hırsız kadınlarını yakalamaya yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmada Başak Ç., saklandığı ikametinde yapılan operasyonla yakalandı.

"Görüntülerdeki kişi ben değilim"

Yakalanan Başak Ç.'nin emniyetteki ifadesinde, “Ben bu mahalleye hiç gitmedim. Görüntülerdeki kişi ben değilim, hırsızlık yapmadım.” dediği öne sürüldü. Başak Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, diğer 2 kadını yakalama çalışmasına devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
*
Sonraki Haber