Adana'da boşanma aşamasındaki eşi ve kayınpederine ateş etti

İzzettin T.'nin boşanma aşamasındaki eşi Ayşegül T. ve kayınpederi Salih K.'yi takip ederek vurduğu anlar, bölgedeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Adana'nın Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşındaki İzzettin T., boşanma aşamasındaki eşi ve kayınpederini takip etmeye başladı.

Boşanma aşamasındaki eşi Ayşegül T.'nin kaldığı evin önüne gelen İzzettin T., burada da dehşet saçtı.

İzzettin T., bindikleri otomobille bölgeden ayrılan eşi ve kayınpederine tabancayla defalarca ateş etti.

Bacaklarından yaralanan Ayşegül T. ile çenesi ve kolundan vurulan Salih K., otomobille kaçıp, yakındaki Köprübaşı Polis Merkezi'ne sığındı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Baba ve kızı, polis merkezine çağrılan ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı baba-kızın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olaydan sonra polisten kaçmak isteyen İzzettin T., yoldan geçen motosikletli Muhammed G.'yi durdurup, başına dayadığı silahla tehdit edip, aracını gasbetti.

POLİS TAKİBİYLE YAKALANDI

Motosikletle kaçan şüpheli, önünü kesen mahalle bekçilerine ateş edip, bölgeden uzaklaştı. Daha sonra motosikleti bir sokakta terk edip, yaya olarak kaçmaya devam eden İzzettin T., polisin takibiyle yakalandı.

Öte yandan, İzzettin T.'nin eşi ve kayınpederine kurşun yağdırdığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

O ANLAR KAMERADA

Görüntülerde; İzzettin T.'nin otomobille uzaklaşan Ayşegül T. ve Salih K.'ye koşarak defalarca ateş ettiği görüldü. Şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Denizli'de babası ve ağabeyini öldüren zanlının evi yaktığı ortaya çıktı
  2. Osmaniye'de orman yangını 2 saatin sonunda söndürüldü
  3. Bursa'da baba-oğul şakalaşırken pencereden düştü
Sonraki Haber