Adana'da iş yeri saldırısı: Biri gözcülük yaptı diğeri ateş açtı

Yüreğir'de motosikletli iki şüpheli, cadde üzerindeki bir hırdavat dükkanını kurşunladı. Şüphelilerden birinin gözcülük yapıp diğerinin ateş açtığı saldırı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bulunan bir hırdavat dükkanının önüne motosiklet ile gelen Muhammed Enes Y. ve arkadaşı Murat D., çevreyi kontrol etmeye başladı.

Uygun anı kollayan ikili, iş yerini kurşunlayarak kaçtı.

SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI

Dakikalar sonra tekrar dükkanın önüne gelen şüpheliler, bir kez daha dükkana ateş edip, bölgeden ayrıldı.

O sırada kulübede bulunan güvenlik görevlisi, polise ihbarda bulundu. Saldırı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

BİRİ ATEŞ ETTİ DİĞERİ GÖZCÜLÜK YAPTI

İhbarla olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kamera görüntülerinden şüpheli Mehmet E.'nin otomobille caddede bekleyip, saldırı sırasında gözcülük yaptığını belirledi.

Ekipler, Muhammed Enes Y., Murat D. ve Mehmet E. ile otomobilin sahibi Abdulhakim D.’yi (19) adreslerine yapılan baskında gözaltına aldı.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Emniyete götürülüp, sorguya alınan şüphelilerden Muhammed Enes Y. ve Murat D., birbirlerini suçladı.

Abdulhakim D. ise otomobilini arkadaşı Mehmet E.'ye verdiğini, olayla ilgisinin olmadığını söyledi. Mehmet E. de olayla ilgisinin bulunmadığını ileri sürdü.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Muhammed Enes Y., Murat D. ve Mehmet E. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı, Abdulhakim D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. İzmir'de makas atarak 5 kişinin ölümüne neden oldu: Cezası açıklandı
  2. İstanbul'da motosiklet ile lüks araç kafa kafaya çarpıştı
Sonraki Haber