Adıyaman'da kaçak silah ve kumar operasyonu

Ekipler tarafından yapılan saha denetimleri ile silah ve kumar operasyonlarında gözaltına alınan 24 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

Adıyaman'da kaçak silah ve kumar operasyonu

Adıyaman'da Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aralık ve ocak ayı içerisinde çok sayıda denetim yaptı.

Gerçekleştirilen denetimlerde; 3 kıraathanede kumar oynandığı tespit edilerek toplamda 4 şahsa kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapıldı.

12 şahsa ise toplamda 98 bin 498 TL idari para cezası uygulandı.

ARAMASI BULUNAN 24 ŞAHIS YAKALANDI

Aramalarda ise 5 ruhsatsız tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 4 av tüfeği ve 123 fişek ele geçirildiği öğrenildi.

Denetimler sonucunda çeşitli suçlardan aranması olan 24 şahıs gözaltına alınarak Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 24 zanlıdan 13'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Kayseri'de sarrafı soymak için kılık değiştirdi
  2. Muğla'da otizmli çocuğunu darbettiği iddia edilen babaya hapis cezası
  3. Bolu'da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu