Afyonkarahisar'da çalınan traktörüne 26 gün sonra kavuştu

Sandıklı ilçesinde çiftçilik yapan Dursun Tanrıverdi, 2 Ekim gecesi tarlasından çalınan 2 milyon liralık traktörüne ve ona bağlı 1 milyon liralık makinesine 26 gün sonra yeniden kavuşmanın sevincini yaşadı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde patates üreticisi Dursun Tanrıverdi, 2 Ekim'de Ballık ve Ekinova köyleri sınırındaki tarlasından çalınan 09 AFT plakalı traktörü ile hidrolik kollarına bağlı 4 sıralı patates hasat makinesinin peşine düştü. Traktörü ikinci el olarak 2 milyon liraya satın aldığını ve hasat makinesinin değerinin 1 milyon lira olduğunu belirten Tanrıverdi, ikisinin toplamda 3 milyon liraya tekabül ettiğini ifade etti.

26 GÜN SONRA TRAKTÖRÜ BULUNDU

Hırsızlık olayını jandarmaya bildirdiğini aktaran Tanrıverdi, 26 gün sonra jandarmanın kendisini arayarak sevindirici bir haber verdiğini dile getirdi. Traktör ve hasat makinesinin, köyünden yaklaşık 25 kilometre uzakta, Dinar ilçesine bağlı Uluköy yakınlarındaki ormanlık bir alanda bulunduğunu belirten Tanrıverdi, şunları dedi:

Bir avcı, ağaçların arasında traktörü görüp jandarmayı arıyor. Ekipler, yaptıkları incelemede traktörün bana ait olduğunu tespit ediyor. 3 milyon liralık ekipmanıma kavuştuğum için çok mutluyum. Ancak çalan kişinin kim olduğu ve neden oraya bıraktıkları henüz bilinmiyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Küçükçekmece’de 22 yaşındaki genç, otel odasında ölü bulundu
  2. Bursa'da yangını söndürmeye çalışan yaşlı adam dumandan zehirlendi
  3. Hatay'da kanalizasyon çalışmasında toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti
Sonraki Haber