Antalya'da hırsızlık için girdiği baklavacıda yakalandı

Muratpaşa'da bir hırsız, cadde üzerindeki baklavacının camını kaldırım taşı ile kırarak içeri girdiği sırada, bölgede devriye gezen ekiplere yakalandı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi üzerinde yürüyen bir şahıs, sabah saatlerinde bir baklavacının önünde durdu.

İsminin Ali K. olduğu öğrenilen şahıs, baklavacının camını kaldırım taşı ile kırarak içeri girdi.

DEVRİYE GEZEN EKİPLERE YAKALANDI

Yoldan geçen ve olaya şahit olan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

O sırada bölgeden geçmekte olan Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı bir ekip, olayı fark ederek işletme önüne geldi.

Camın kırıldığını ve içeride bir şahsın bulunduğunu gören polis ekibi, şahsı dışarı çıkması yönünde uyardı.

DİZ ÇÖKEREK TESLİM OLDU

Polis ekibini karşısında gören Ali K., kırarak girdiği camdan dışarı çıkarak polis ekibine teslim oldu. Yere diz çöken ve polis ekibi tarafından kelepçelenen Ali K., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

İş yeri sahibinin ise şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşanan olay, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde; Ali K.'nin koşarak gelmesi ve elindeki kaldırım taşını iş yerinin camına atması, kırılan camdan içeriye girmesi, olayı gören vatandaşların iş yerinin kontrol etmeleri ve kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekibinin şahsı gözaltına aldığı anlar yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Karabük'te 6 araçlı zincirleme trafik kazası: 4 yaralı
  2. Adana'da 4 kişinin can verdiği kazanın görüntüleri
Sonraki Haber