Antalya'da kendi evini yaktı, komşuları tepki gösterdi

Madde bağımlısı olduğu ileri süren bir kişinin evini yakması sonucu tüm apartman sakinleri sokağa döküldü. Dumandan etkilenip itfaiye ve polis ekiplerince evden çıkartılarak ambulansta ilk yardım uygulanan şahsa, apartman sakinleri ‘oksijen vermeyin' diye tepki gösterdi.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Dün akşam saat 20.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Muratpaşa Mahallesi Karacaoğlan Caddesi üzerindeki 5 katlı apartmanın 3'üncü katında meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Ömer Ç. (28), tartışma yaşadığı ailesinin polise şikayeti üzerine sinirlenerek evin balkon ve mutfak kısmındaki eşyaları yakmaya başladı.

İhbarla belirtilen adrese gelen ekipler, alevlere müdahale edip yangını söndürürken, apartman sakinleri ise sokağa döküldü. Polis ekipleri, içeride dumanda kalan Ömer Ç'yi dışarıya çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti.

"OKSİJEN VERMEYİN"

Ambulansa alınan Ömer Ç'ye, apartman sakinleri tepki gösterdi. Dumandan etkilendiği gözlenen Ömer Ç'ye ilk yardım bulunacağı sırada bazı apartman sakinleri, ‘oksijen vermeyin' diyerek tepki gösterdi, bazıları da hayatlarının tehlikede olduğunu bildirerek polise durumu izah etti.

APARTMAN SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ OLACAK

Sağlık ekiplerince ilk yardımda bulunulan Ömer Ç, polis merkezine götürülürken, apartman sakinleri de şahıs hakkında şikayetçi olacaklarını belirtti.

Apartman yöneticisi Fatih Kır, Ömer Ç'nin kiracı olarak oturduğunu belirterek, “Uzun zamandır ilaç kullanıyormuş ve sanırım bu ilaçtan dolayı problem çıkartıyor. Sadece bize değil ailesine de zarar veriyor. Bugün ailesini tehdit etmiş, onlar da korkudan eve giremedi. Son olarak 'Seni öldüreceğim' diye bir kadın ismi söyleyip evi yakacağını söyledi. Aşağıya indim sonra koku gelmeye başladı. Bu saate kadar dayandık. Bu saatten sonra böyle bir şey istemiyoruz” dedi.

Şahsın herkesi tehdit ettiğini ileri süren Sezer Karataş da, “Sabah saatlerinde kapıma elinde bıçakla, makasla dayanıyor. Madde bağımlısı, hayal görüyor. “Özel resimlerimi çekiyorlar, imdat” diye bağırıyor” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Batman'da inşaatın 10'uncu katındaki iskeleden düşen işçi, öldü
  2. Bungalov dolandırıcılarına 14 ilde eş zamanlı operasyon
  3. Gaziantep'te 8 yaşındaki Merve kaza kurbanı
Sonraki Haber