Aydın'da Hollywood filmlerini aratmayan uyuşturucu baskını

Kuşadası ilçesinde polis ekipleri karayolunda takip ettikleri aracı önünü keserek durdururken, Drone kamerasının takip ettiği aracın bagaj kısmında stiflenmiş 13 kiloluk uyuşturucu ele geçirildi.

Aydın’da polis ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemek için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Kuşadası Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, karayolu üzerinde seyreden bir aracı takibe aldı. Uzun süre takip edilen araç, ekiplerin karayolu üzerindeki başarılı müdahalesiyle durduruldu.

13 KİLO UYUŞTURUCU BULUNDU, 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Yapılan aramada, narkotik köpeği sayesinde bagajda gizlenmiş 12 kilogram 935 gram skunk uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki şüpheli gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkan şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği, Hollywood filmlerini aratmayan bu operasyon, polis dron kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde aracın takibi, önünün kesilmesi ve ele geçirilen uyuşturucuların detayları yer almakta.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Elazığ'da 3,5 milyon lira değerinde kaçak içki ele geçirildi
  2. Etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen yenidoğan çetesi üyelerinin itirafları
  3. Ordu'da tüfeği gösterirken akrabasını vurdu
Sonraki Haber