Bursa'daki yangının arkasından cinayet çıktı: Suçunu itiraf etti

Bursa'da bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında hayatını kaybeden Faik Yorgun'un yangın süsü verilmiş br cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Bursa'da meydana gelen yangının arkasından filmleri aratmayan bir cinayet çıktı.

Yıldırım ilçesinde 3 katlı bir binanın bodrum katında çıkarak tüm binayı saran yangının söndürülmesiyle binada inceleme gerçekleştiren itfaiye ekipleri, evin içinde Faik Yorgun'un yanmış haldeki cansız bedenine ulaştı.

OTOPSİ CİNAYETİN PERDESİNİ ARALADI

Yorgun'un cansız bedenine yapılan otopside, boyun kısmından kırıklarının olduğu tespit edilmesiyle birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayla ilgili sır perdesini kısa sürede aralayan Cinayet Büro dedektifleri adım adım iz sürdü.

KATİL KAMERALARA YAKALANDI

Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Akdeniz Üniversitesi Makine Teknikerliği 2'nci sınıf öğrencisi Mustafa Polat'ı baş şüpheli olarak nitelendirdi.

İncelenen kayıtlarda olayın yaşandığı gün Antalya'dan Bursa'ya gelen Mustafa Polat'ın eve girdiği, evden ayrıldıktan sonra yangının çıktığı tespit edildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin görüntülerini inceleyen Cinayet Büro Dedektifleri, şüpheli Polat'ı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Kasten yaralama suçundan 2 adet kaydı bulunan Polat Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde , "Evet, onu ben öldürdüm" diyerek cinayeti kabul etti.

"BIÇAK ÇEKTİ, KAFASINA VURUP İPLE BOĞDUM"

Polat, "Evine gittiğimde bana bıçak çekti. Kafasına vurdum. Yere düşünce iple boğazını sıktım. Ardından evi ateşe verip hiçbir şey olmamış gibi binadan ayrıldım.

Kısa sürede yakalandım. Kendisini neden öldürdüğümü, yargılama sürecinde detaylarıyla anlatacağım" dedi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Mustafa Polat, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BABASININ ESKİ İŞ ARKADAŞI ÇIKTI

Öte yandan, Mustafa Polat'ın babası ile Faik Yorgun'un daha önce aynı bir işyerinde çalıştığını ve bundan kaynaklı geçmişe dayanan bir husumet olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Ankara'da sahte bal üreten fabrikada 8 bin ton malzeme ele geçirildi
  2. Nevşehir'de uyuşturucu operasyonu: 50 gözaltı
Sonraki Haber