Elazığ’da gündüz keşif yapan hırsız, gece de kapının önündeki botu çaldı

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Ramazan Bayramı'nı fırsat bilen bir hırsızın gündüz saatlerinde dairelerin önündeki ayakkabıları dikkatlice incelediği ve yaklaşık 7 saat sonra da aynı noktaya geri dönerek hırsızlık yaptığı görüldü.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Hırsızlar, Ramazan Bayramı'nı fırsata çevirdi..

Bayramın birinci günü Elazığ Çatalçeşme Mahallesi’nde bir apartmanda ayakkabı hırsızlığı yaşandı.

GÜNDÜZ SAATLERİNDE KEŞİF YAPTI

Hırsızlık anları anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, hırsızın gündüz saatlerinde dairelerin önündeki ayakkabıları dikkatlice incelediği görüldü.

YAKLAŞIK 7 SAAT SONRA AYNI NOKTAYA GERİ DÖNDÜ

Saat 13.20 sıralarında daire önünde bir bot fark eden şahıs, yaklaşık 7 saat sonra aynı noktaya geri dönerek botu çalıp olay yerinden uzaklaştı.

HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞAN ŞAHIS YAKALANDI

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarındaki görüntülerden yola çıkarak hırsızı kısa sürede yakaladı.

Çalınan bot ise sahibine teslim edildi. Yetkililer, hırsızlık olayına karışan şahsın yakalanmasının ardından suçla ilgili işlemleri başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Uludağ Üniversitesi'nden 'ezan ve Filistin'le alay edildi' iddiasına yalanlama
  2. Bursa'da 2 yaşındaki çocuğun çenesine askı saplandı
  3. Bursa'da yanık unutulan sigara, balkonu yaktı