Gaziantep'te kaçak göçmen organizatörüne suçüstü

Kaçak göçmenlerle ilgili jandarma ekipleri operasyonlarına devam ediyor. Bu tür operasyonlar, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve insan ticaretinin engellenmesi açısından kritik bir öneme sahip.

Gaziantep'te jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyonla göçmen kaçakçılığı organizatörü olan bir şahsı suçüstü yakaladı.

Yetkililer, bu tür suçların üzerine kararlılıkla gidileceğini ve yasadışı faaliyetlerle mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik çalışma yapıldı.

GAZİANTEP'TEN BAŞKA İLE GEÇİYORLARDI

Çalışma kapsamında ülkeye yasadışı yollardan geçen düzensiz göçmenlerin bir araçla Gaziantep'ten başka bir ile götürüldüğü tespit edildi.

Araç, Nurdağı ilçesinde durdurularak yapılan kontrolde göçmen kaçakçılığı organizatörü araç sürücüsü A.B. isimli şüpheli şahıs ile yabancı uyruklu şahıslar suçüstü yakalandı.

ARACA EL KONDU

Gözaltına alınan A.B. isimli şahıs hakkında yasal işlem başlatılırken göçmen kaçakçılığında kullanılan araca ise el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Bursa'da uyuşturucu satan oğlunu öldüren babaya ceza indirimi
  2. Manisa'da hamile Sude Naz'ı öldüresiye döven sanığın tahliyesine itiraz kabul edildi
  3. Aydın’da Jandarma 2 bin 620 adet içi tütün dolu makaron ele geçirdi
Sonraki Haber