İstanbul'da düğün konvoyu magandalarına ceza yağdı

Pendik'te bir düğün konvoyunda trafik kurallarını ihlal ederek diğer sürücüler için tehlike oluşturan magandalara toplamda 19 bin 125 TL idari para cezası verildi.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

İstanbul'un Pendik ilçesinde bir düğün konvoyunda trafik kurallarını ihlal ederek, diğer sürücüleri ve kendi canlarını tehlikeye atan magandalar için düğmeye basıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, görüntüleri büyük tepki toplayan konvoy magandalarının kimliklerinin belirlenmesine yönelik Pendik ilçesinde çalışma gerçekleştirdi.

5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

22 Eylül 2024 günü Kavakpınar Mahallesi Egemenlik Caddesi üzerinde düğün konvoyu yaptığı belirlenen araçların, trafik akışını engellediği ve güvenliğini tehlikeye düşürdüğü tespit edildi.

Plaka bilgilerinden tespit edilen S.K., H.B., M.B., O.Y. ve F.C. isimli şahıslar yakalandı.

TOPLAM 19 BİN 125 TL CEZA KESİLDİ

Yakalanan şahıslara 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ‘Taşıt yolu üzerinde tehlikeli hareketlerde bulunmak’,Araçlar arasında güvenli açıklık bırakmamak’, ‘Yol üzerinde duraklama yapmak’ maddelerinden toplam 19 bin 125 TL idari para cezası verildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konu ile ilgili yakalanan şahıslar hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek” maddesinden soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Yozgat'ta hakkında hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı
  2. Bursa'da son 3 yılda 6 uçak kazası yaşandı: 6 ölü, 2 yaralı
Sonraki Haber