İstanbul'da iki genç kızı vahşice öldüren katilin odasından fotoğraflar

Fatih ilçesinde eski kız arkadaşları Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'i öldüren katil Semih Çelik'in odasından çekilen görüntülerde haç figürlü obje, ilginç tablolar, parçalanmış insan vücudu çizimi, kitaplığında kemik sıyırma bıçağı, koli bandı, garip figürlü kolye, psikoloji ve felsefe kitapları dikkat çekti.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

İstanbul'da kan donduran cinayet..

Fatih’te yaşanan dehşet verici cinayette, önce Eyüpsultan’da eski kız arkadaşı olan Ayşenur Halil’i öldüren Semih Çelik, ardından Fatih’teki eski sevgilisi olduğu öğrenilen İkbal Uzuner'in evine gitmişti

Uzun süredir genç kızı rahatsız ettiği bilinen Çelik, İkbal Uzuner'i zorla Edirnekapı surlarına götürmüş, burada Uzuner’i de vahşice katletmiş ve ardından surlardan atlayarak intihar etmişti.

Genç kızlar gözyaşlarıyla toprağa verilirken, katil Semih Çelik ile ilgili ortaya ilginç detaylar çıktı..

KEMİR SIYIRMA BIÇAĞI

Caninin odasından çekilen fotoğraflarda kitaplığında bir bıçak olduğu görülürken, kanatlarını açmış kadını andırır tablo yer aldı.

Caninin rafındaki bıçak, kasapların kemik sıyırma amaçlı kullandıkları bıçak modelinde.

KANATLI VE ELLERİ AÇMIŞ KADIN PORTRESİ

Katilin dolabının üstünde, muhtemelen kendisinin yaptığı bir tablo bulunuyor. Bu tabloda kanatlı bir kadın ellerini açmış olarak duruyor.

Çelik'in kitaplığında "İknanın Psikolojisi", "Aşkın Yasası Şiddetin Yasası", "İyinin ve Kötünün Ötesinde", "İrade Eğitimi" isimli kitaplar olduğu görüldü.

HAÇLI OBJE

Semih Çelik'in üzerinde haç olan bir objeyi duvarına asması da dikkat çekti.

MERYEM ANA İLE HZ.İSA'YI SEMBOLİZE EDEN İKON

Katilin odasında, Meryem Ana ve Hz. İsa'yı sembolize eden ikon yer alıyor. Mahalle esnafı katili hatırlıyor ancak hakkında fazla bilgi sahibi olan yok.

KARA KALEMLE ÇİZİLMİŞ İNSAN FİGÜRLERİ

Kasap olduğu belirtilen Çelik'in masasında, genç kızlardan birine uyguladığı vahşi yöntemi andırır şekilde, insan organlarının parçalanmış halini gösterir bir çizim yer alıyor.

Çizimde kollar kanat şeklinde gövde üstünde yer alıyor.

AKIL HASTANESİNDE YATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Elde edilen bilgilere göre, mesleği kasaplık olan şüphelinin akıl hastalığı nedeniyle bu yıl içerisinde 5 kez hastanede tedavi gördüğü, hakkında 2 kez kayıp ihbarı verildiği, 1 kez intihara teşebbüs ettiğine dair kayıt olduğu belirlendi.

Bu arada, şüphelinin ilk cinayeti işlediği evde polis ekiplerince detaylı inceleme yapıldı. Maktul A.H'nın cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, şüphelinin babasının ifadesine başvuruldu. Baba, oğlunun daha önce psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğünü söyledi.

*
Sonraki Haber