İstanbul'daki depremde çaydanlıkla birlikte dışarı kaçtı
Depreme çay doldururken yakalanan ve çaydanlıkla birlikte dışarı kaçan Demirci, "Çay bizim kırmızı çizgimiz o nedenle çaysız olmaz. Deprem olur biter ama çayımızı da dışarıda içelim dedik" şeklinde konuştu.
Tarayıcınız video desteklemiyor!

23 Nisan'da İstanbullular, 6.2 büyüklüğündeki deprem ile sarsıldı...
Deprem sırasında paniğe kapılan vatandaşlar hızla dışarı kaçarken Sultangazi’de meydana gelen olayda ise, oto tamirhanesi işleten Osman Demirci, iş yerinde çay demlediği esnada 6.2 büyüklüğündeki depreme yakalandı.
ELİNDEKİ ÇAYDANLIĞI BIRAKMADI
Panik yapmayan Demirci, elindeki çaydanlığı bırakmayarak çaydanlık ile birlikte dışarıya kaçtı.
Dışarıda depremin sona ermesini bekleyen Demirci, daha sonra çayını içemeye devam etti.
"ÇAY BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ"
Yaşadığı anı anlatan Demirci, şöyle konuştu:
Deprem vazgeçilmez bir gerçek ama, her ne kadar deprem de olsa o anda çay dolduruyordum. Çay doldurmak için çaydanlığı elime aldığımda deprem başladı. Çaydanlık ile birlikte dışarıya kaçtım. Çay bizim kırmızı çizgimiz o nedenle çaysız olmaz. Deprem olur biter ama çayımızı da dışarıda içelim dedik.