İzmir'de denetlemeden kaçan otomobil, lastiklerine ateş açarak durduruldu

Çiğli ilçesinde Motosikletli Polis Timleri, 'Dur' ihtarına uymayan otomobildekilere önce uyarı atışı yaptı, ardından aracın lastiklerine ateş açtı. Kaza yapan araçtaki 2 kişinin alkollü ve ehliyetsiz oldukları belirlendi.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Gece saatlerinde İzmir’in Çiğli ilçesinde devriye görevi yapan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri, şüphe üzerine 45 DD 420 plakalı bir aracı durdurmak istedi. Polisin 'Dur' ikazına aldırış etmeyen sürücü, aracı hızla polislerin üzerine sürdü ve kaçmaya başladı. Kovalamanın başladığı anlarda polis ekipleri önce havaya uyarı ateşi açtı, ancak şüpheliler kaçmaya devam edince, bu kez aracın lastiklerine ateş edildi.

LASTİKLER PATLADI, ARAÇ KAZA YAPTI

Lastiklerin patlamasıyla sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil, kaza yaparak durdu. Hafif yaralanan sürücü M.B.G. ve yanındaki C.B. olay yerinde yakalandı. Araçta yapılan aramada bir tabanca ve bir miktar esrar ele geçirildi.

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ ÇIKTILAR

Ayrıca her iki şüphelinin de alkollü olduğu ve ehliyetsiz araç kullandıkları tespit edildi. Yaralı olan şüpheliler, tedavilerinin ardından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Forex dolandırıcısı: Para sayarken ellerin yara olacak
  2. Osmaniye'de kapkaççı 204 saatlik kayıt sonrası yakalandı
  3. İstanbul'da korkutan kaza: Otomobil motosikletle çarpıştı
Sonraki Haber