İzmir'de ölü bulunan kadın, cinayet kurbanı

Buca ilçesinde bıçaklanmış halde bulunan Fidan Çakır olayıyla ilgili çalışma yürüten İzmir Cinayet Büro ekipleri, 8 gün önce kavga ettiği kadın arkadaşı tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi 89 Sokak'ta yalnız yaşayan 28 yaşındaki Fidan Çakır'dan haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla dairenin kapısı açıldığında, ekipler Fidan Çakır'ın çürümeye yüz tutmuş cesediyle karşılaştı.

Yapılan ilk incelemede, sağlık ekipleri Çakır'ın yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, dairede detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Fidan Çakır'ın cenazesi, savcının yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KATİLİ ARKADAŞI ÇIKTI

Olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Fidan Çakır'ın boyun bölgesine kesici bir aletle aldığı darbeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Soruşturma sürecinde, olayın 8 gün önce gerçekleştiği ve şüphelinin Fidan Çakır'ın arkadaşı olan 31 yaşındaki D.E. olduğu tespit edildi. Ekipler, D.E.'yi yakalamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

İSTANBUL'DA SAKLANDIĞI OTELDE YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis, şüphelinin cinayet sonrası önce Muğla'ya, ardından İstanbul'a gittiğini tespit etti. İstanbul'da bir otelde saklandığı belirlenen D.E., Cinayet Büro ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak İzmir'e geri getirildi. Emniyetteki ifadesinde, Fidan Çakır ile aralarında yaşanan anlık bir tartışma sonrasında bıçakla cinayeti işlediğini itiraf eden D.E., işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Bursa'da çakarlı ve sirenli düğün konvoyu
  2. İzmir'de ölü bulunan kadın, cinayet kurbanı
  3. Ankara'da takıntılı eski karısı tarafından darbedildi
Sonraki Haber