Nevşehirli ailenin dramı: Hasta çocukları için evlerini kiraya verdiler, şimdi dükkanda yaşıyorlar

Hasta çocukları için kiraladıkları evlerine geri dönemeyen aile, kiracıları yüzünden dükkanda yaşamaya başladı. Münire Çomak, yaşananları "Kiracımız evi boşaltmak için bizden para talep ediyor. Bazen 100 bin, bazen 50 bin istiyor" ifadeleri ile aktardı.

Çomak Ailesi, Nevşehir'de epilepsi hastası çocuklarının tedavisi için Ankara'ya taşınınca evlerini kiraya verdi.

Çocuklarının Ankara'daki tedavisinin ardından tekrar Nevşehir'e dönmek zorunda kalan aile, geri döndüklerinde ise kiracının evi boşaltmadığını ve dükkanda yaşamaya başladıklarını açıkladı.

"HEM EVİ BOŞALTMIYOR HEM DE KİRASINI ÖDEMİYOR"

Anne Münire Çomak, yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, şu sözleri sarf etti:

Oğlumun tedavisi için Ankara'ya gittik. Oğlumun tedavisi bittiği için tekrar Nevşehir'deki evimize taşınmak istiyoruz. Ankara'da oturduğumuz ev de satıldı. Bu nedenle oradaki evi boşaltmak zorunda kaldık. Buradaki kiracım hem evi boşaltmıyor hem de kirasını ödemiyor.

"KİRACIMIZ EVİ BOŞALTMAK İÇİN BİZDEN PARA TALEP EDİYOR"

Yaklaşık bir yıldır dükkanda yaşadıklarını söyleyen Münire Çomak, devamında “Ev kiraları çok yüksek olduğu için ev kiralayamıyoruz. Kiracımız evi boşaltmak için bizden para talep ediyor. Bazen 100 bin, bazen 50 bin istiyor. Artık dükkân köşelerinde yaşamak istemiyoruz. Bir an önce kendi evimize taşınmak istiyoruz.” ifadesinde bulundu.

Baba Selami Çomak ise, “Biz parasında pulunda değiliz. Kiracımız zaten kirasını da ödemiyor. Bir an önce evimizi tahliye etmesini istiyoruz.” sözlerini sarf etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Sivas’ta trafik kazası karı kocayı birbirinden ayırdı
  2. Samsun'da yaşından fazla suç kaydı çıktı
  3. İstanbul'da sosyal medyadan FETÖ propagandası yapan 2 kişi tutuklandı
Sonraki Haber