Osmaniye'de polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp çatıştılar: 1 ölü

Polisin 'dur' ihtarına, tüfekle ateş ederek karşılık veren ve çatışmanın ardından kaçan şüpheliler, takip sırasında kaza yaptı. Hafif ticari araçtaki şüphelilerden biri ödü, ikisi yaralandı.

Osmaniyede polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp çatıştılar: 1 ölü
Giriş: 17.12.2022 - 08:48 Güncelleme:

Osmaniye’nin Kadirli-Andırın Karayolu Tapu Tepesi mevkisinde asayiş uygulaması yapan polis ekibi, gece saatlerinde şüphe üzerine 31 KNG 11 plakalı hafif ticari aracı durdurmak istedi.

Polisin 'dur' ihtarında bulunduğu hafif ticari araçtan, tüfekle ateş açıldı.

Kaza yaptı

Polislerin de karşılık vermesi üzerine yaşanan çatışma sırasında hafif ticari aracın sürücüsü kaçmaya başladı.

Şüphelilerin kaçtığı hafif ticari araç, takip sırasında polis aracına çarparak kaza yaptı.

Osmaniye'de polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp çatıştılar: 1 ölü

Biri öldü, ikisi yaralandı

Durdurulan aracın arka koltuğunda oturan Sefa G. başından, O.B. ile M.S. ise bacak ve kalçalarından vurularak yaralandı.

Kentteki hastanelere kaldırılan şüphelilerden Sefa G., doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Diğer iki şüphelinin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Osmaniye'de polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp çatıştılar: 1 ölü

Ruhsatsız tüfek ele geçirildi

DHA’nın haberine göre hafif ticari araçta inceleme yapan polis ekipleri, ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2025 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.