Süleyman Soylu’nun dayısı hayatını kaybetti

Samsun’un Bafra ilçesinde hayatını kaybedeb dayısı Halit Reis'in cenazesine katılan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu taziyeleri kabul etti.

Süleyman Soylu’nun dayısı hayatını kaybetti

Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dayısı 68 yaşındaki Halit Reis, bir süredir sağlık sorunları nedeni ile tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Halit Reis için bugün cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye katılan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Samsun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bahçepınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halit Reis, Bafra ilçesi Darboğaz Camii’nde kılınan öğle namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Aksaray’da küfürleşme kavgasında 2 kişi yaralandı
  2. Gümüşhane'de uçuruma yuvarlanan araçtaki yaşlı kadın can verdi
  3. Karabük'te polis memuru kazada yaşamını yitirdi