Sultangazi'de 2 İETT otobüsü çarpıştı: 2 yaralı

İstanbul Sultangazi'de seyir halindeki 2 İETT otobüsü yol birleşiminde çarpıştığı kazada 1 çocuk ile 1 kadın yaralandı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Bugün saat 13.00 civarında, İstanbul'un Sultangazi ilçesine bağlı Habipler Mahallesi Selçuklu Caddesi'nde, 336H hattında çalışan bir İETT otobüsü, yolcu taşırken trafiğe kapalı olan bir yolda ilerlemeye devam etti. Aynı yönde sefer yapan 336K hattındaki otobüsle birleşim noktasında çarpıştı.

Çarpışmanın sonucunda, otobüste bulunan 12 yaşındaki A.R. ve diğer otobüste bulunan Y.Ç. isimli kadın yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye taşırken, her iki otobüste de hasar meydana geldi. Üst geçit inşaatı nedeniyle yolun bir kısmı trafiğe kapatılırken, diğer yön gidiş geliş olarak kullanıma açıldı.

"BİR İNSANIN CANI BU KADAR MI UCUZ"

Kazanın yalnızca bir örnek olmadığını vurgulayan Murat Taşdemir,

İki hafta önce de benzer şekilde iki kaza yaşandı. Burada sorumlu olan kimse yok, çok büyük hatalar var. Otobüs, kapalı olan taraftan geldi ve şoförün bu durumu bilmediği anlaşılıyor; yolun kesişiminde diğer otobüse yandan çarptı. Bir otobüste bir yaralı, diğerinde de bir yaralı vardı. Ben de aracımla arkalarından geliyordum ve durumu gördüm. Son anda diğer otobüse çarpmamak için manevra yapmak zorunda kaldım. Mesafem yeterliydi. Yaralılar hafifti; çocuğun kollarında biraz kan vardı çünkü üzerine cam düşmüştü. Neyse ki ciddi bir durumu yoktu. İlk etapta yoğun bir ambulans trafiği oldu, 4-5 ambulans hemen geldi. Diğerleri iyiydi, sadece iki yaralımız vardı. Burada ciddi bir sorun var; bu kadar sorumsuzluk kabul edilemez. Yetkililerin, güzel bir uyarı levhası yerleştirmesi ya da yolu dikkatli bir şekilde kapatması gerekiyor. Bu bölgeyi denetleyen kimse yok mu? Birisi gelip kontrol etsin; bir insanın hayatı bu kadar mı değersiz?

şeklinde konuştu.

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

3. Sayfa Haberleri

  1. İstanbul'da sağanak başladı: Trafik yoğunluğu yine arttı
  2. Ankara Barosu kongresinde tekme tokat kavga
  3. Çanakkale'yi sağanak vurdu
Sonraki Haber