UNICEF: İsrail'in Gazze'de çadırlara saldırısı dünyayı derinden sarsmalı

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), İsrail'in Gazze'de hastane bahçesindeki, yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombalaması ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

İsrail ordusu, bir yıldır kanlı saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de katliamına her gün bir yenisini daha ekliyor.

Saldırının ilk gününden bu yana binlerce masumu hedef alan soykırımcı İsrail askerleri, yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını hedef aldı.

Gazze'de hastane bahçesindeki, yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombalayan İsrail ordusu, 4 kişinin ölümüne sebep oldu.

"İSRAİL BİR KEZ DAHA ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜ"

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), sosyal medya hesabından, İsrail saldırılarına ilişkin mesaj paylaştı.

Mesajda, "Bugün ekranlarımız bir kez daha çocukların öldürüldüğü, yakıldığı, ailelerin bombalanmış çadırlardan kaçmaya çalıştığı görüntülerle doldu." ifadeleri yer aldı.

"İSRAİL SALDIRILARI DÜNYAYI DERİNDEN SARSMALI"

Bu görüntülerin dünyayı derinden sarsması gerektiği kaydedilen mesajda, çocuklara yönelik bu korkunç şiddete hemen son verilmesi istendi.

Mesajda, İsrail'in peş peşe hastane ve bir okula yaptığı bombalama sonucu 15 çocuğun öldüğü, bunun Gazze'de güvenli hiçbir yer olmadığını tekrar gösterdiği kaydedildi.

4 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusu, Gazze'nin merkezindeki Aksa Şehitleri Hastanesi yerleşkesinde, yerinden edilmiş sivillerin kaldığı çadırlara düzenlediği saldırıda, biri çocuk ve biri kadın 4 Filistinli yaşamını yitirirken, 40 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

3. Sayfa Haberleri

  1. Zonguldak'ta çamaşır kurutma makinesini apartman boşluğuna attı
  2. Bursa'da çocukların oyun oynadığı bölgede ateş açıldı
  3. Antalya'da alkollü sürücüden polise: Bu ülkenin kaç paraya ihtiyacı var
Sonraki Haber