6 Şubat Pazartesi (bu akşam) diziler yayınlanacak mı? Yasak Elma, Ömer, Survivor yeni bölüm neden yok?

Türkiye'de yaşanan büyük depremin ardından spor müsabakaları ertelendi. Vatandaşlar, bu akşamki dizilerin yayınlanıp yayınlanmayacağını da merak ediyor. Peki 6 Şubat Pazartesi diziler yayınlanacak mı? Yasak Elma, Ömer, Alparslan Büyük Selçuklu ve Survivor 2023'ün yeni bölümleri var mı? İşte merak edilenler...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından bugün gerçekleşecek olan spor müsabakaların hepsi bir sonraki uyarıya kadar ertelendi.

Türkiye'de gerçekleşen ve büyük enkazlar bırakan deprem sonrasında bu akşam yayınlanacak olan diziler merak konusu oldu. İzleyiciler dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor.

Peki 6 Şubat 2023 Pazartesi günü dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak mı? İşte merak edilenler...

Bu akşam diziler yayınlanacak mı?

Türkiye’yi sarsan büyük depremin ardından dizilerin yeni bölümleri merak ediliyordu. Bugün diziler ekrana gelmeyecek. Deprem ile ilgili son gelişmeler ekranlarda olacak.

Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Bugün yaşanan büyük depremden dolayı dizilerin yeni bölümlerinin haftaya yayınlanması bekleniyor. Bugün depremden dolayı birçok kanalda deprem haberleri yer alacak.

Bilgi Haberleri

  1. İsrail Beyrut'ta yine gazetecileri hedef aldı: 3 gazeteci öldü
  2. Sakarya'da mantar toplamak için gittiği ormanda ölü bulundu
  3. Gedson Fernandes: Golüm değil, 3 puan önemli
Sonraki Haber