AUZEF kayıt ücretleri 2024-2025: AUZEF kayıt yenileme ne kadar, kaç TL?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) güz dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı. Bu kapsamda, AUZEF kayıt yenileme ücreti ve nasıl yapılır soruları araştırılmaya başladı. Peki, AUZEF kaydı nasıl yenilenir? AUZEF kayıt ücreti 2024-2025 ne kadar, kaç TL? Detaylar...

AUZEF adayları dikkat!

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yayımlanan kılavuza göre; AUZEF güz dönemi kayıt yenileme işlemleri, 2 Eylül’de başlayıp 29 Eylül’de sona erecek.

Yenileme işlemi, Halkbank Şube/ATM’lerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden online olarak ödeme yaptıktan sonra tamamlanacak.

Peki, İstanbul Üniversitesi AUZEF kayıt yenileme nasıl yapılır, ücreti ne kadar, nereden ödenir? İşte, 2024-2025 AUZEF kayıt ekranı ve ücreti...

AUZEF KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile dönem ücretini ödemeniz yeterlidir.

Referans numaranızı almak için http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreniz ile otomasyon sistemine giriş yapınız.

AKSİS otomasyon sistemine http://aksis.istanbul.edu.tr giriş yaptıktan sonra "Harç Bilgileri" kısmından "Referans Numarası' na ulaşabilirsiniz.

Ödemenizi Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz. Online ödeme işlemini gerçekleştirmek için aynı sayfada yer alan "Ödeme Yap" butonunu tıklayınız.

Karşınıza gelecek ekranda ilgili alanları doldurarak ödeme işleminizi online olarak yapabilirsiniz.

AUZEF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ 2024-2025

2024-2025 yılı AUZEF kayıt yenileme ücretleri, lisans ve önlisans bölümleri için 2450 ile 3095 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

Güncel AUZEF ücretleri ekranı

Bilgi Haberleri

  1. İsrail: Güney Lübnan'da geniş çaplı saldırılar düzenliyoruz
  2. Fransa'da yeni hükümet kuruldu
Sonraki Haber