Başarı teşvik bursu başvurusu nasıl yapılır? Taktir teşekkür alana başarı teşvik bursu mu verilecek?

Başarı teşvik programı olarak bilinen burs hakkında araştırmalar yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aralık ayında gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası "Başarı Teşvik Programı" hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Peki başarı teşvik bursu başvurusu nasıl yapılır?

Başarı teşvik programına nasıl başvuru yapılacağı merak ediliyor. Program ile beraber okullarda dereceye giren öğrencilere devlet desteği verilmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan son olara Kabine Toplantısı sonrası konuşmuş ve "Devlet okullarında okuyan ve dereceye giren ilk ve orta öğretim öğrencilerine asgari ücretin %60 orana varan tutarda destek vereceğiz" açıklamasında bulunmuştu. İşte burs hakkında merak edilenler...

Başarı teşvik programı başvurusu nasıl yapılır?

Erdoğan, "Devlet okullarında okuyan ve dereceye giren ilk ve orta öğretim öğrencilerine asgari ücretin %60 orana varan tutarda destek vereceğiz." açıklamasında bulunmuş ve "Yükseköğrenim öğrencilerimizin kredi burs miktarını lisans öğrencilerinde 850 liradan 1250 liraya, yüksek lisans için 2500 liraya. Doktora öğrencileri için 2550 liradan 3750 liraya çıkartıyoruz" şeklinde konuşmuştu. Gelişmenin ardından bursa nasıl başvuruda bulunacağı takdir teşekkür alan öğrenciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrası takdir teşekkür alan öğrencileri kapsayıp kapsamadığı merak ediliyor. Fakat konuyla ilgili henüz yeni bir açıklama yapılmadı. Başvuru hakkındaki bilgiler ve konunun detayları açıklandığında sayfamızda yer vereceğiz.

Bilgi Haberleri

  1. Yahya Sinvar kimdir? Yahya Sinvar öldü mü?
  2. Kış kapıya dayandı, aktarlar dolup taştı! İşte en çok satılan bitki; hastalık bırakmıyor
  3. 18 Ekim 2024 cuma namazı saat kaçta? İstanbul, İzmir, Ankara ezan vakitleri
Sonraki Haber