Bir gecede milyoner oldu! Gözlerini milyonlarla açan adamın hesabına 26 milyon geldi...

Bir gecede milyoner olan adam şaşkına çevirdi. Sabah uyandığında hesabına gelen para dudak uçuklattı. Bakın şoför olarak uyuduğu gecede nasıl milyoner olarak uyandı…

Brezilya’da yaşanan ilginç olay duyanları şaşkına çevirmeyi başardı. Otobüs şoförü olarak çalışan bir adam gece banka hesabına gelen parayla bir anda milyoner oldu.

4 çocuk babası olan Antonio Pereira’nın banka hesabına gelen parayla neye uğradığını şaşırdı. Gece uyuduğunda hesabında sadece 46 dolar olan Pereira uyandığında banka hesabında gördüğü 131 milyon Brezilya reali, yani yaklaşık 26,7 milyon dolarla şoke oldu.

Konuya ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Pereira, yaşadığı şoku "O kadar çok sıfır belirdi ki korktum... Hayatımda böyle para görmedim" sözleriyle ifade etti.

Milyonerlik kısa sürdü…

Bir gecede hesabına aktarılan 26,7 milyon doları gören Pereira paraların nasıl geldiği konusunda ise, "Milyonlarca doların aniden ortaya çıkması hoş olurdu ancak beklenmeyen maddi kazanç, aslında başka bir banka hesabına gitmesi gereken hatalı bir transferin sonucu olarak ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Parayı görmesinin ardından eşiyle durumu paylaşan Pereira eşinin tutumu sonrasında parayı geri verme kararı alarak 25 yıldır çalıştığı banka ile görüşmeye gitti. Banka yetkilileri ile görüşen Pereira birçok kişinin aksine aktarılan parayı bankaya geri iade etti.

Bilgi Haberleri

  1. Kış kapıya dayandı, aktarlar dolup taştı! İşte en çok satılan bitki; hastalık bırakmıyor
  2. 18 Ekim 2024 cuma namazı saat kaçta? İstanbul, İzmir, Ankara ezan vakitleri
  3. Para mı, sağlık mı? Rüyada altın görmek bakın ne anlama geliyor
Sonraki Haber