'Deprem kahini' olarak bilinen Hoogerbeets korkuttu! Bu kez Marmara depremi için tarih verdi...

Yaptığı deprem tahminleriyle tanınan ve “deprem kahini” olarak bilinen Frank Hoogerbeets Marmara depremi hakkında söyledikleriyle korkuttu. Olası Marmara depremi hakkında tarih vererek konuştu.

Türkiye'nin Kahramanmaraş merkezli 11 ilini etkileyen 6 Şubat 2023’te yaşanan depremi tahmin etmesiyle kamuoyunda büyük bir yankı uyandırmayı başaran Avustralyalı Frank Hoogbeets bu kez beklenen Marmara depremi hakkında tahminlerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ay, Güneş ve diğer gezegenlerin dünyada meydana gelen depremleri tetiklediğini öne süren Hoogerbeets, Marmara depremi hakkında söyledikleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Özel bir yazılım geliştirdiğini öne sürerek verdiği tahminlerle kamuoyunda büyük yankı uyandırmayı başaran Hoogerbeets Marmara depremi hakkındaki tarih tahmini ile korkutmayı başardı.

"MARMARA EKSTRA ALARMDA"

Deprem kahini olarak adlandırılan Hoogerbeets sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Marmara’nın depreme karşı alarm verdi.

Hoogerbeets yayınladığı deprem tahmininde, "18-19 Ağustos'a yaklaşırken olası büyük bir depreme karşı tetikte olmak önemli. Son dalgalanmalara göre Girit, Yunanistan, Oniki Adalar, Ege Denizi ve Marmara ekstra alarmda." ifadelerini kullandı.

Bilgi Haberleri

  1. Asfiksi nedir? Narin'in adli tıp raporunda "asfiksi" tespiti...
Sonraki Haber