Doğuş Grubu'ndan depremzedelere bağış! Ferit Şahenk canlı yayında açıkladı: Bağış miktarı tam tamına...

Depremzedelere bağış amacıyla düzenlenen Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında bağış yapanlardan biri de Doğuş Grubu oldu. CEO'su Ferit Şahenk, canlı yayında bağış miktarını açıkladı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından depremzedeler için yardım kampanyaları devam ediyor. Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından duyurulan Türkiye Tek Yürek adı altında düzenlenen deprem ortak yayını bağış toplamaya devam ediyor.

Deprem ortak yayınında depremzedeler için bağış yapanlardan bir diğeri ise Doğuş Grubu oldu. Doğuş Grubu CEO'su Ferit Şahenk, canlı yayına bağlanarak bağış yapacakları miktarı açıkladı.

Doğuş Grubu'ndan dev bağış!

Depremzedeler için düzenlenen deprem ortak yayınında canlı yayına bağlanan Doğuş Grubu CEO'su Ferit Şahenk 500 milyon TL bağış yapacaklarını duyurdu.

Ferit Ahenk kimdir?

Ferit Faik Şahenk 18 Mart 1964 tarihinde doğmuştur. Doğuş Grubu'nun ve Eski Garanti Bankası'nın yönetim kurulu başkanıdır.

1987 yılında Boston Koleji'nden pazarlama ve insan kaynakları bölümünden mezun olduktan sonra 1991 yılında Garanti Menkul Kıymetler Şirketi'ni kurdu. Yükseköğrenim sonrası eğitimini Harvard University'nin Owner/President yönetici programıyla tamamlamıştır. 1988 yılında Manufacturers Hannover'da bankacılık stajı yaptı.

1990-1997 yılları arasında Doğuş Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu başkanlığı yaptı. 2 Nisan 2001'de babası Ayhan Şahenk'in vefat etmesiyle Doğuş Grubu'nun başına geçti.

Bilgi Haberleri

  1. ABD, BAE'yi "önemli savunma ortağı" olarak tanıdı
  2. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda bilanço artıyor
Sonraki Haber