Elendi ama kini bitmedi! MasterChef'in Deniz'i Ayşe'yi taklit etti! "Bu nasıl terbiyesizlik..."

MasterChef'te tepkileriyle dikkat çeken Deniz ilk haflardan elenmiş ancak sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam etmişti. Deniz katıldığı programda Ayşe taklidiyle gündeme bomba gibi düştü.

TV8'in sevilen yarışma programlarından olan MasterChef yayınlamaya başladığı ilk haftalarda yaşanan gerginliklerle gündemde yer almıştı.

Yarışmaya ilk haftalarda veda eden isimler arasında olan ve yarışmada yer aldığı süre boyunca çeşitli gerginliklerin odağı olan Deniz Yılmaz elenmesinin ardından da yaptıklarıyla adından söz ettirmeye devam etmişti.

Son olarak Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk olan Deniz, açıklamalarıyla dikkat çekti. Yarışmadaki tavırlarıyla sıklıkla tepki çeken Deniz bu kez katıldığı programda yaptığı Ayşe taklidi ile gündem oldu.

BAŞINI ÖRTÜP TAKLİDİNİ YAPTI!

Programda söyledikleriyle şaşkına çeviren Deniz, MasterChef'te yarışmaya devam eden Ayşe hakkında "Türk halkı ezilen ve acındıran kişiyi çok sever, bu yüzden Ayşe ön planda duruyor. Yarışmadan sonra izlerken kimin ne olduğunu çok daha iyi anladım.

Kim kameraya oynuyor, kim yalancı, hepsi çok belli oluyor. Ayşe insanlara doğal gibi geliyor ama tamamen kameralara oynuyor. Ayşe’de karakter yok, normal hayatta asla görüşmeyeceğim birisi" ifadeleri ile yarışmadan elenmesine rağmen Ayşe ile sorununun devam ettiğini belirtti.

Deniz'in Ayşe hakkında söylemlerinin yanı sıra daha da ileri giderek başörtüsü takarak bir de Ayşe'yi taklit ettiği anlar dikkat çekti. Deniz Ayşe ile dalga geçerek sunucuyu da şaşırttı.

Bilgi Haberleri

  1. Mercedeslerdeki harflerin anlamı: CLA, GLA, AMG, EQS...
  2. Cuma günleri tatil mi olacak? Türkiye'de yeni sistem iddiası...
Sonraki Haber