Emel Sayın hayatını canlandırmasını istediği ismi açıkladı! "Bana benzeyecek ve iyi anlatabilecek..."

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın hayatının film olması halinde kendisini canlandırmasını istediği oyuncuyu açıkladı. Kendisine en çok benzeyen ve anlatabileceğini söylediği oyuncu bakım kimmiş...

Hem oyunculuk kariyeri hem de şarkıcılık kariyeri ile hafızalara kazınan Emel Sayın hayatının film olması durumunda kendisini canlandırmasını istediği ismi açıkladı.

Türk sinemasının ve müziğinin usta ismi Sayın kendisini en çok benzeyen ve en iyi anlatabilecek isim ise şaşkınlık yarattı.

Magazin Burada’da yer alan habere göre Sayın, hayatının beyaz perdeye taşınması hakkında çalışmalar yaptıklarını da aktardı.

YENİ EMEL SAYIN...

Hayatının beyaz perdeye taşınması hakkında açıklamalarda bulunan usta sanatçı, "Aslında böyle bir çalışma yaptık. Son rötuşlar üzerinde çalışılıyor. Yakında bir belgeselimi halkımıza sunacağız." ifadelerine değindi.

Sinema perdesinde kendisine hayat verecek isminde Burcu Biricik olmasını istediğini belirten Sayın, "Birkaç genç sanatçımız var. Çok şekerler, tatlılar, kendim de düşünüyorum bazen. Burcu Biricik geliyor aklıma. Böyle bir yapım olacak mı, onu da bilmiyorum. Ama olursa en iyi şekilde yapacak, bana benzeyecek ve iyi anlatabilecek sanatçılarımız var. Burcu’yu izliyorum, çok da beğeniyorum." sözlerine değindi.

Bilgi Haberleri

  1. İster sıcak, ister soğuk! ŞOK’a ucuza su sebili geliyor; İşte fiyatı
  2. Yalı Çapkını'nın Ayşen'i sosyal medyayı salladı! Abidin görse pişman olur...
Sonraki Haber